Activiteiten

Fietsen

In de buurt zijn tal van fietsmogelijkheden. Men kan verschillende stadjes bezoeken en een terrasje doen, of het sportiever aanpakken door langs de Gorges te fietsen. Meestal fietst men langs kleine rustige wegen of door de wijnvelden. De Mont ventoux is niet zo ver uit de buurt en misschien kan u wel een poging wagen om deze te beklimmen vanuit Bedoin.

Wandelen

Men kan in de buurt rustige wandelingen maken tussen de wijnvelden. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om een wijntje te proeven bijvoorbeeld bij Jullien. Er liggen verschillende wijnkelders op wandelafstand. Voor de geoefende wandelaars ligt de GR-route niet zo ver uit de buurt. Je kan ook gebruik maken van een van de talrijke wandelingen op de Mont-ventoux met prachtige vergezichten.

Kayak

De afvaart van de Ardèche is een unieke belevenis die u niet mag missen. Aan het vertrek (slecht 3km van casa nis) wordt u met een busje naar de vertrekplaats gevoerd. Hier wacht u een prachtige tocht door de Gorges. Vergeet zeker geen picknick mee te nemen voor onderweg.

Tennis, minigolf, …

In de buurt zijn er diverse tennis-, minigolfbanen en andere sportactiviteiten te vinden.