Restaurants

 img_0055

Au Pont Cassé – Chez Julien

Telefoon : 04 75 53 67 41
Aan de oever van de Ardêche, komende van Pont-Saint-Esprit richting Saint-Juste d’Ardêche, net achter de brug linksaf. Komende van Saint-Martin (met de leuke hangbrug 🙂 ), richting Saint-Juste, dan aan het rond punt richting Pont-Saint-Esprit. Net voor de brug over de Ardêche rechtsaf.

Het hele jaar open van 12h00-1400 en 19h00 tot …
Oktober tot en met maart gesloten op dinsdag en woensdag.

Een beperkte kaart maar wel zeer goed en niet te duur.
Super pizza’s, zeer lekkere barbecue-schotel … alles gebakken op het houtvuur.

Een echte aanrader !

La Cigale

Voor de visliefhebbers is dit “ the place to be “ ! Hier kan je genieten van een heerlijk grote visschotel met zeevruchten of een grote ‘ bateau’ voor 2 personen of meer. Voor wie geen liefhebber is van vis, serveren ze ook heel lekkere pizza’s of vleesgerechten Vanuit St Martin d’Ardeche richting St Just de l’ ardèche rijden. Na +/- 2 km linksaf ( St Just staat aangegeven). Even later terug naar links ( bordje la Cigale volgen) Enkel gekend bij de plaatselijke bevolking, maar zéér goed!!

Vanille & Chocolat

Na het binnenrijden van St Martin d’Ardeche over de smalle hangbrug, volgt u de weg links waarna u op een kleine parking uitkomt langs de Ardèche. Op de hoek vindt u het restaurant-Crèperie Vanille & Chocolat Hier kunt u genieten van heerlijke pasta’s, pizza’s of vleesgerechten, maar ook van de lekkere desserts, ijsjes en pannenkoeken. Van op het terras, onder de grote boom, heeft u zicht op de hangbrug over de rivier. Reserveren is niet mogelijk.

Hotel-restaurant Bellevue

Van uit het restaurant heeft u zicht op de grote hangbrug. Het is niet de gezelligste zaak, maar voor de mensen met grote eetlust, kan je hier zeker terecht.